Bostad

Välkommen till din bostad från We Construction

Vill du bo i en ny bostad, att få vara den första som bor i ditt hem, att få anpassa din bostad efter dina egna önskemål. We Construction erbjuder dig som kund just detta!

Att köpa bostad är den största och den viktigaste affären i ens liv och We Construction vill göra affären smidig och att den ska kännas trygg för dig som kund. Därför väljer vi att vara nära våra kunder och ha en dialog från intresse, till avtal, till tillvalshantering, till överlämnande och garantitid.

Vårt mål är att skapa moderna och trivsamma bostäder som är genomarbetande in i minsta detalj för att sedan uppföra bostäderna med en rationell byggprocess och metod som säkerställer en hög leveranssäkerhet, hög kvalitet och hög kostnadseffektivitet. Detta för att våra bostäder ska ha marknadsmässigt mycket bra priser och med en kvalitet som är högre än vanligt.

Välkommen!

Aktuellt - Bostad

We Build your Future!

Medan många fortfarande njuter av sina semestrar har vi i We Construction haft en del verksamhet i gång i sommar med bland annat överlämning av bostäder till våra slutkunder i projektet Ateljéhusen.
Läs mer

Joint Venture i markanvisningstävling i Vikhem, Staffanstorp

I ett Joint Venture med Stadsallén ska vi uppföra 35 bostäder i Vikhem, Staffanstorp.
Läs mer

Pågående projekt

Tänk dig ett eget getaway, granne med golfklubben och i rivieraorten Beddingestrand på solkusten av Skåne. Ett område där naturen är ständigt närvarande mellan tallar och sand och en kringmiljö som blir ett eget litet paradis. Inte långt från beachen grabbar du handduken, hoppar in i dina flip-flops och vips på några minuter kastar du dig i böljan den blå!

Just nu pågår arbetet med att formge ett nytt bostadsområde mellan tallarna vid Granhyddan i Beddingestrand. Natur, fritid och strandliv har en central roll i livet på platsen med sin närhet till havet, landsbygden och inte minst golfbanan. Här finns plats både för semester och åretruntboende och varför inte en kombination där vardagen delas mellan stad och en klassisk badort.

Läs mer om Beddinge Granhyddan

Drömmer du om en lantlig idyll bara minuter från Lund centrum med cykel? Nu pågår arbetet för att ta fram ett boende som ger det bästa av landsbygd och historiska vingslag. Allt i praktisk och lättskött bostadsrättsform med en utformning signerad av Wingårdhs arkitekter.

Tänk dig ett boende med eleganta grändhus med sommarberså i den skånska myllan. Pittoresk bymiljö med lummiga omgivningar, omgärdade av åkrar, vackra lövträd och natursköna Höje ås naturreservat alldeles i närheten. Samtidigt finner du stadens puls och service bara minuter bort. Skåne när det är som bäst!

Läs mer om Flackarpshusen

Exceptionellt Österlenboende där stora privata terrasser klättrar i kapp med havsutsikten över ett djupblått Östersjöhav. En del av Sydeuropa kommer till Simrishamn! Skandinavisk stilrenhet, modern bekvämt boende, stora glaspartier, en aktiv livsstil som på bästa sätt tar tillvara på en fusion av favörer i Österlens vackra landskap. Utsikt över hav och hamn ständigt närvarande med ett fredat strandnaturområde i förgrunden. Bostäder om 63 – 136 kvm, alla med enastående utemiljö med stora terrasser eller privat trädgård. Anmäl dig för att inte missa den kommande säljstarten!

Läs mer om Brf Svävaren - Simrishamn

I omtyckta och strategiskt belägna Anderslöv med bra kommunikationer både till Malmö och Trelleborg tornar strax ett trevligt projekt upp sig med välplanerade brf-radhus.

Välj mellan townhouse i två eller tre plan helt utifrån familjens egna behov och önskningar. Vad sägs om ett helt ateljéplan högst upp under åsarna och oavsett vilket townhouse som faller i smaken bereds här nya hem med fokus på fina favörer. Barnvänligt till tusen med lättskött trädgårdstäppa, trädäck som självklar standard. Dubbla badrumsmiljöer och egen p-plats kommer såklart med i ett redan riktigt bra köp. Fin inramning med närhet till de sydskånska metropolerna.

Funktionalismen är hög i detta arkitektritade boende med genomtänkta och smarta lösningar.

Läs mer om Ateljéhusen i Anderslöv

Kommande projekt

I de södra delarna av Staffanstorp, knappt en kilometer från centrum, 12 km från Lund och 15 km från Malmö växer Vikhem fram. Ett område där hög livskvalitet står i fokus. Vikhem har en intressant och varierad boendemiljö med cirka 900 bostäder fördelade på friliggande villor, radhus, kedjehus och parhus.

Området omgärdas av vackra och innehållsrika parker och rekreationsområden med dammar, motionsspår och lekplatser. I området färdigställs nu engelska skolan som öppnar i augusti 22 och i närheten finns idrottsplatser, service och god kommunikation.

Läs mer om Vendelbo Park

De eleganta radhusen om ca 118 respektive 105 kvm är genomtänkta och funktionella. De privata trädgårdarna och med parkeringsplats på förgårdsmark, som ramas in av häckar, bidrar till känslan av ett eget hus och i området springer barnen tryggt och lätt mellan sina kompisar. Bottenplan är genomtänkt och strategiskt utformad med öppna och sociala ytor.

På plan 2 ligger de privata utrymmena med sovrum och mindre allrum. Oavsett bostadstyp är husen utrustade med dubbla badrumsmiljöer. Med stilren nyproduktionsstandard, spännande fönstersättningar och ljusa, nordiska inredningsnyanser skapas hållbara bostäder.

Läs mer om Ateljéhusen Etapp 2

We Construction har vunnit markanvisningstävling gällande Havtornet 1 i bostadsområdet Snurrom i Kalmar. Anvisad byggrätt för We Construction´s del omfattar 56 lägenheter och 7 lägenheter i radhus.

Fokus i upphandlingen har legat på hållbarhet och vi är extremt glada att vårt hållbarhetsarbete har premierats. Hållbarhetsarbetet i detta projekt har utgått från att sluta samarbeten med innovations- och utvecklingsbolag med fokus på hållbarhet. Genom markanvisningen kan vi sedan erbjuda dessa företag en plattform för sina produkter att prova dem i större skala och med mer uppmärksamhet.

Läs mer om Kalmar Snurrom

Överlämnade projekt

På ett naturskönt läge i norra Trelleborg växer bostadsområdet lilla Orangeriet fram. Här har du en mysig park som närmsta granne och precis utanför entrén når du en busshållplats som på ett par minuter tar dig till Trelleborgs central. På andra sidan Havrejordsvägen kommer en ny förskola snart att öppna.

Lilla Orangeriet är en mindre bostadsrättförening med en sammanhållen karaktär, med olika bostadstyper som erbjuder ett hem för alla!

Här erbjuds ett bekvämt boende, allt från stensättning utvändigt, gräs och isolerade förråd ingår.

Läs mer om våra bostäder - BRF Lilla Orangeriet

Markanvisningar

Under 2020 var We Construction med i en markanvisning gällande kvarteret Ryktborsten i samarbete med Executive Property och med Wingårdhs som arkitektkontor. Vårt initiala förslag gick vidare som ett av fyra förslag i första omgången men i den slutgiltiga inlämningen vanns markanvisningen av Riksbyggen.

Vårt förslag grundande sig i att uppföra ett kvarter med två upplåtelseformen, bostadsrätter och hyresrätter, där vi inte gjorde någon skillnad på bostäderna beroende på upplåtelseform.

Nedan delar vi med oss av vår slutgiltiga inlämning som i vårt tycke innehöll många fina kvaliteter.

Läs mer om Laröd Ryktborsten

Professionellt

We utmanar de etablerade byggbolagen och tar oss an storslagna projekt, där vi levererar i tid, håller budget samtidigt som vi aldrig tummar på kvalitén.

Familjärt

We värdesätter sina medarbetare och personliga relationer högt. Människan är alltid i centrum både när det kommer till kunder såväl som medarbetare.

Modernt

We ligger alltid i framkant gällande digitalisering. Genom att använda data i våra specialbyggda system kan vi genomföra projekt på ett kostnadseffektivt sätt.