Skegrie By

I Skegrie förvärvade We Construction ett detaljplanområde i oktober 2017 samma dag som detaljplanen vann laga kraft. På området utvecklades och uppfördes 18 friliggande villor med ägandeform samt 18 radhus i Brf-form om totalt ca 6300 BTA. I åtagande ingick också exploatering av gata och park. Arbetena påbörjades i maj 2018 med första inflyttning den siste december 2018 och samtliga kunder inflyttade i september 2019.

I projektet togs ramverket fram för hur We Construction ska bedriva sina utvecklingsprojekt med ett stort fokus på erfarenhetsåterföring för att ge rätt förutsättningar till nästa projekt.

We Construction har för nuvarande cirka 100 bostäder under uppförande och en projektportfölj om ytterligare 500 bostäder att utveckla och uppföra i egen regi. Bolaget omsatte verksamhetsåret 2021 135 MSEK och kommer under verksamhetsåret 2022 omsätta ca 250 MSEK. Den totala orderstocken per 2021-12-31 uppgick till 800 MSEK. We Construction är en del i en företagsgrupp där Drivator Equity AB är moderbolag.

Företagsgruppen hade en samlad omsättning för verksamhetsåret 2021 om cirka 800 MSEK. We Construction har genom sitt egna kapital samt sitt moderbolag en stabil ekonomisk ställning och stark ekonomisk kapacitet.

Skegrie By - Radhus

Högkvalitativa radhus om 120 kvm med fint anlagda tomter med stensättningar på fram- och baksida samt lättskött gräsmatta. Putsade stenhus med genomgående gedigna materialval. Utmärkta tillvalslinjer ger möjlighet att skapa något alldeles extra. Närhet till skola och dagis ger ett ypperligt familjevänligt läge. Bra pendlingsläge till Trelleborg och Malmö. Möjlighet till två parkeringsplatser. Nyckelfärdigt boende till låga boendekostnader.

På perfekt läge i Skegrie By med närhet till Vellinge och med pendeln löpandes både till Malmö och Trelleborg skapas ett nytt bostadskvarter. Välj mellan 18 familjevänliga villor eller 18 ytsmarta radhus i bekväm Brf-form där den skånska arkitekturen står som signum i vackert Söderslättslandskap. Närmaste granne till bostadskvarteret är skola, förskola, lekplats, idrottshall, fotbollsplaner och grönområde. Bra barnomsorg och välrenommerad skola är mervärden för de som bosätter sig här.

I radhusen erbjuds upp till 4 sovrum i en smart och välplanerad planlösning. Helkaklade badrumsmiljöer på båda plan och badrummet på nedre plan är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Inbjudande sociala ytor huserar i radhusets nedre plan och sovrumsavdelningen finner man en trappa upp. Uteplats på både fram och baksida lockar och adderar. Hög villakänsla i praktisk brf-förpackning!

I Brf Värlinge By i Skegrie inryms 18 stycken radhus och till varje hus ingår biluppställningsplats och förråd. Generösa trädgårdsmiljöer och energismarta radhus med individuell mätning. Här värnar man om miljön och du kan själv påverka den egna driften.

Tillval

För att erbjuda er kunder ytterligare en flexibilitet och ett boende som är anpassat till ert behov kommer vi nu att erbjuda ett tillval i form av en alternativ och öppen planlösning på bottenplan. I planlösningen öppnas bottenplan upp helt mellan kök och vardagsrum och tillåter en större samlad social yta. En köksö kommer att finnas med häll och vask med överhäng på bänkskivan mot vardagsrummet som möjliggör sittplatser vid köksön. Tillvalet medför också att tvätt och WC/D separeras på bottenplan.

Skegrie By

Nu har We Construction nöjet att presentera ett nyckelfärdigt boende som tilltalar den moderna familjen såväl interiört som exteriört.

Optimerad planlösning ger möjlighet att växa in i huset men aldrig växa ur det. Väl tilltagen sällskapsyta på entréplan kompletteras av 3-4 sovrum på övre plan. Valet står mellan 4 sovrum eller ett klassiskt allrum som adderar yta i familjens vardagsliv. Denna valmöjlighet passar även barnfamiljen med flera barn. Helkaklade badrumsmiljöer på båda plan och badrummet på nedre plan är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Vacker stenlagd framsida kompletteras av stenlagd uteplats mot baksida. Lättskött gräsmatta tar vid där uteplatsens stenläggning slutar. Utmärkt trädgårdssida med anlagda tomter.

Med naturliga materialval, putsad fasad och papptak med listtäckning ger dessa BRF-radhus en känsla av uppdaterad skånelänga i en helt ny tappning. Populära Söderslätt erbjuder lantlig närmiljö med bra kommunikationer med pendeln löpandes både till Malmö och Trelleborg. På utmärkt läge i Skegrie By och med närhet till Vellinge skapas detta genuina bostadskvarter. Närmaste granne till bostadskvarteret är skola, förskola, lekplats, idrottshall, fotbollsplaner och grönområde. Bra barnomsorg och välrenommerad skola är mervärden för de som bosätter sig här.

Funktionalismen är hög i detta arkitektritade boende med genomtänkta och smarta lösningar. Ett boende som passar dig som önskar ett högklassigt boende i trygg BRF-form. Här erbjuds en hög boendestandard till låga boendekostnader. De låga boendekostnaderna ger ett tryggt boende även på det ekonomiska planet med möjlighet till extra luft i kalkylen. (Se även boendekostnadskalkyl)

Tillvalen är mycket genomtänkta där moderna val ger en önskvärd helhet. Med en blandning av naturtoner och trendig design har diversifierade tillvalslinjer skapats. I sitt ursprung erbjuds Scandinavian Simplicity, med möjlighet att välja tillvalslinje Industrial Elegance, Modern Classic och Scandinavian Simplicity Upgrade. Utöver dessa tillvalslinjer erbjuds även separata tillval för flexibla möjligheter. Oavsett vilka tillval som görs blir resultatet ett lyxigt, genomtänkt hem med rena, naturliga linjer.

Konceptet tar nyproducerade bostäder till en helt ny nivå.