Bostad

Vill du bo i en ny bostad, att få vara den första som bor i ditt hem, att få anpassa din bostad efter dina egna önskemål. We Construction erbjuder dig som kund just detta!

Att köpa bostad är den största och den viktigaste affären i ens liv och We Construction vill göra affären smidig och att den ska kännas trygg för dig som kund. Därför väljer vi att vara nära våra kunder och ha en dialog från intresse, till avtal, till tillvalshantering, till överlämnande och garantitid.

Vårt mål är att skapa moderna och trivsamma bostäder som är genomarbetande in i minsta detalj

Välkommen!

Pågående projekt

Beddinge Granhyddan

Beddinge Beach

Tänk dig ett eget getaway, granne med golfklubben och i rivieraorten Beddingestrand på solkusten av Skåne. Ett område där naturen är ständigt närvarande mellan tallar och sand och en kringmiljö som blir ett eget litet paradis. Inte långt från beachen grabbar du handduken, hoppar in i dina flip-flops och vips på några minuter kastar du dig i böljan den blå!

Översiktsbild på byggnadsprojekt från weconstruction

Flackarpshusen

Flackarp

Drömmer du om en lantlig idyll bara minuter från Lund centrum? Nu pågår arbetet för att ta fram ett boende som ger det bästa av landsbygd och historiska vingslag. Allt i praktisk och lättskött bostadsrättsform med en utformning signerad av Wingårdhs arkitekter.

Tänk dig ett boende med eleganta grändhus med sommarberså i den skånska myllan!

Översiktsbild på byggnadsprojekt från weconstruction

Brf Svävaren - Simrishamn

Simrishamn

Exceptionellt Österlenboende där stora privata terrasser klättrar i kapp med havsutsikten över ett djupblått Östersjöhav. En del av Sydeuropa kommer till Simrishamn! Skandinavisk stilrenhet, modern bekvämt boende, stora glaspartier, en aktiv livsstil som på bästa sätt tar tillvara på en fusion av favörer i Österlens vackra landskap.

Översiktsbild på byggnadsprojekt från weconstruction

Ateljéhusen i Anderslöv

Anderslöv

I omtyckta och strategiskt belägna Anderslöv med bra kommunikationer både till Malmö och Trelleborg tornar strax ett trevligt projekt upp sig med välplanerade brf-radhus. Välj mellan townhouse i två eller tre plan helt utifrån familjens egna behov och önskningar. Vad sägs om ett helt ateljéplan högst upp under åsarna?

Översiktsbild på byggnadsprojekt från weconstruction

Kommande projekt

Glumslövs Entré

Glumslöv

We Construction AB har skrivit avtal med DEFA om att förvärva två industritomter i Glumslöv i Landskrona Kommun. We Construction kommer driva detaljplanearbete och tillträda fastigheten när detaljplanen vinner laga kraft.

Översiktsbild på byggnadsprojekt från weconstruction

Ateljéhusen i Anderslöv Etapp 2

Anderslöv

De eleganta radhusen om ca 118 respektive 105 kvm är genomtänkta och funktionella. De privata trädgårdarna och med parkeringsplats på förgårdsmark, som ramas in av häckar, bidrar till känslan av ett eget hus och i området springer barnen tryggt och lätt mellan sina kompisar. Bottenplan är genomtänkt och strategiskt utformad med öppna och sociala ytor.

Översiktsbild på byggnadsprojekt från weconstruction

Kalmar Snurrom

Kalmar

We Construction har vunnit markanvisningstävling gällande Havtornet 1 i bostadsområdet Snurrom i Kalmar. Anvisad byggrätt för We Construction´s del omfattar 56 lägenheter och 7 lägenheter i radhus.

Fokus i upphandlingen har legat på hållbarhet och vi är extremt glada att vårt hållbarhetsarbete har premierats.

Översiktsbild på byggnadsprojekt från weconstruction

Överlämnade projekt

BRF Lilla Orangeriet

Trelleborg

På ett naturskönt läge i norra Trelleborg växer bostadsområdet lilla Orangeriet fram. Här har du en mysig park som närmsta granne och precis utanför entrén når du en busshållplats som på ett par minuter tar dig till Trelleborgs central. På andra sidan Havrejordsvägen kommer en ny förskola snart att öppna.

Översiktsbild på byggnadsprojekt från weconstruction

Markanvisningar

Laröd - Ryktborsten

Laröd

Under 2020 var We Construction med i en markanvisning gällande kvarteret Ryktborsten i samarbete med Executive Property och med Wingårdhs som arkitektkontor. Vårt initiala förslag gick vidare som ett av fyra förslag i första omgången men i den slutgiltiga inlämningen vanns markanvisningen av Riksbyggen.

Läs om vår slutgiltiga inlämning som i vårt tycke innehöll många fina kvaliteter.

Översiktsbild på byggnadsprojekt från weconstruction