gata med bruna radhus
Intresse-anmälan

Ateljéhusen Etapp 2

Nybyggt på soliga, sköna Söderslätt!

I omtyckta och strategiskt belägna Anderslöv med bra kommunikationer både till Malmö och Trelleborg växer snart två nya bostadsprojekt fram.

Här planeras för 20 lägenheter i flerfamiljshuset och 26 välplanerade radhus i lättskött bostadsrättsform med egen privat trädgårdstäppa! Vad passar dig och din familj bäst?

De eleganta radhusen om ca 118 respektive 105 kvm är genomtänkta och funktionella. De privata trädgårdarna och med parkeringsplats på förgårdsmark, som ramas in av häckar, bidrar till känslan av ett eget hus och i området springer barnen tryggt och lätt mellan sina kompisar. Bottenplan är genomtänkt och strategiskt utformad med öppna och sociala ytor. På plan 2 ligger de privata utrymmena med sovrum och mindre allrum. Oavsett bostadstyp är husen utrustade med dubbla badrumsmiljöer. Med stilren nyproduktionsstandard, spännande fönstersättningar och ljusa, nordiska inredningsnyanser skapas hållbara bostäder.

översiktsbild bostadsområde med radhus och lägenhetshus

Bostäderna

Flerfamiljshuset bjuder ljusa och genomgående bostäder. Välj mellan lägenheter från ca 64 till 93 kvm med balkonger i söder- eller västerläge med utsikt över Söderslätts rapsfält. Smarta planlösningar som ger flexibla möjligheter att till exempel inreda förråd till ett extra rum för den som önskar.

Anderslöv är en pittoresk by på Söderslätt i framfart. Här byggs nya villor och barnfamiljer flyttar ut från Malmö och de andra större städerna. Det bra pendlingsavståndet till såväl Malmö, Lund, Trelleborg samt Köpenhamn och närheten till Sturup lockar många. Byn är en genuin by med bl.a. kyrka och Gästis från den gamla tiden och modern service såsom dagis, skola, vårdcentral, tandläkare och affärer. Även gym, järnhandel och apotek.

Anderslöv är belägen i det vackra hedlandskapet som påminner om den skotska landsbygden. Vackert böljande och kuperat med närhet till Havgård och Börringesjön. Gabeljung är skogen där man njuter av trevlig blandskog. Lagom stor för att snabbt lära känna omgivningarna och de bästa gångstråken. Herrgårdarna Havgård och Börringekloster gör sitt till för att förhöja charmen. Söder om Anderslöv ligger den skånska slätten och ca 10-15 min med bil når man stränderna i Beddingestrand och Skateholm. Denna unika placering mellan två så olika landskap gör naturupplevelsen extraordinär i ett Skåne där man annars får välja.

Om man som barnfamilj väljer att flytta hit så erbjuder Anderslöv full service i form av dagis, skolor och många former av aktiviteter.

Avstånd: ca 3 mil Malmö, ca 2 mil Trelleborg, ca 3 mil Ystad, ca 3,5 mil Lund och ca 1,4 mil till Sturups flygplats.

gata på villaområde med gröna radhus
karta över centrala anderslöv

Intresseanmälan


Tack för din anmälan!