Bostads- väljaren

Strandkvarteret

Mot Beddinge strandväg ligger tre huskroppar med små effektiva bungalows med egna trädgårdar eller takterrasser i sydväst. Mellan husen ligger privata lummiga trädgårdar och små gångstigar så att man lätt kan promenera ner mot stranden från den egna bostaden.

I Strandkvarteret kommer det finnas möjlighet att köpa bostaden komplett inredd enligt tre olika designlinjer. Föreningens stadgar kommer också tillåta en större andel uthyrning och genom Rotundan kommer det erbjudas att uthyrning administreras med allt från städning till sänglinnen.

Bostäderna

På bottenplan ligger en bungalow om 35 kvadratmeter där du genom entrén från den privata trädgårdsterrassen kommer in i vardagsrum och kök. Ett separat sovrum samt badrum ligger längre in i lägenheten vilket möjliggör en flexibel användning.

På de två övre planen är lägenheterna i etage 55 kvm. På den nedre våningen finns de sociala ytorna med kök, vardagsrum, matplats, badrum samt balkong. På det övre vindsplanet finns ett större flexibelt rum med en takterrass i sydväst med möjlighet till utekök.

Planlösningar

Nedan syns exempel på planlösningar, för komplett information om planlösning och samtliga planlösningar för respektive bostad vänligen kolla på bostadsväljaren eller ladda ner planlösningsbroschyr för kvarteret nedan.

2 rok - 55 m²

3 rok - 84 m²

1 rok - 35 m²

Information

Bostäderna i Strandkvarteret är utformade för att framförallt vara ett semesterboende. Detta kommer också speglas i stadgarna i bostadsrättsföreningen för Strandkvarteret, det vill säga att uthyrning av bostad i andra hand kommer att vara tillåtet.

Strandkvarteret kommer att byggas i sandwichelement av betong i en varm ton med en matrisgjutning på utsidan av en kvarsittande brädform på bottenplan och med putsad yta på ovanplan. Vindsplanet kommer att kläs in med plåt.

Bjälklaget mellan bottenplan och ovanplan kommer göras i betong och likaså alla bostadskiljande väggar. Detta kommer att säkerställa en gedigen produkt när det kommer till upplevd kvalitét samt ljud.

Varje huskropp kommer att ha sin egen värmeanläggning och varje bostad kommer att ha ett individuellt lägenhetsaggregat för ventilation. El, värme kall- och varmvatten kommer att mätas samt faktureras individuellt för varje bostad. Vattenburen golvvärme kommer att utföras på bottenplan, ovanplan och vindsplan utförs med konvektorer och radiatorer. Badrummen uppåt i huset kommer att utföras med elektrisk komfortgolvvärme i badrummen.

Tillval

För att göra det interiöra lika tilltalande som det exteriöra och knyta ihop det med den fantastiska natur som omringar dessa bostäder har vi tagit fram tre olika interiörlines som hjälper till att göra upplevelsen av att bo i Beddinge Beach komplett. Strändernas sanddynor och behagliga färger, talldungarnas grönska och omslutande effekt och naturmaterialens lugn och enkelhet är det som vi inspirerats av. Oavsett vilken line man väljer plockar man på olika sätt in en del av den kringliggande naturens färger och material och det ger en genomarbetad helhet som sedan är lätt att göra till sitt hem.

I enlighet med de tre linesen finns också tre fulla möbelpaket att köpa till sin nya bostad för att skapa en fulländad interiör som dessutom då levereras helt inflyttningsklar. Detta gäller bostäderna i projektet upp till 55 kvm. För bostäder över 55 kvm erbjuder vi möjligheten att Caroline Bengtsson, som tagit fram inredningslinsen, kan hjälpa er att skapa er personliga prägel utifrån era önskemål.

För de som hellre känner att de vill göra egna val är tillvalslistan lång och möjligheterna stora till att skapa något unikt. Det kommer att finnas möjlighet att skapa en helt egen karaktär så om det är något romantisk, rustikt eller industriellt som önskas.

Beddinge Beach

Just nu pågår arbetet med att formge ett nytt bostadsområde mellan tallarna vid Granhyddan i Beddingestrand. Det blir en ny stadsdel med små och stora lägenheter, radhus och kedjehus, generösa takvåningar och smarta studiolägenheter.

Bebyggelsen är uppdelad i fyra kvarter med skilda typologier; Ängshusen, de två Trädgårdskvarteren och Strandkvarteret.

Byggnaderna står tätt och är nätta till måtten, lite som i gårdagens fiskesamhällen. Mellan husen slingar sig smala stråk och strädder, från Beddinge strandväg i söder och vidare ut i jordbrukslandskapet i norr.

Natur, fritid, och strandliv har en central roll i livet på platsen med sin närhet till havet, landsbygden och inte minst golfbanan. Här finns plats för både semester och åretruntboende och varför inte en kombination där vardagen delas mellan stad och landsbygd.

Strandbyn får en tydlig koppling till Granhyddan och Rotundan. Rotundan kommer få ett nytt liv som ett gemensamt aktivitets- och rekreationshus för de boende i stadsdelen

Bostäderna kommer ha en stark koppling till omkringliggande natur genom sina fasader i grånande trä.

Läs mer om Strandbyn och övergripande om projektet

Bostadsväljare

Dokument

Intresseanmälan


Tack för din anmälan!