större hero bild som tillhör nyhetstexten

08 mars 2023

Nybyggnation bostäder

We Construction förvärvar industritomter i Glumslöv

Glumslöv

We Construction AB har tecknat ett avtal med DEFA för att förvärva två industritomter i Glumslöv, Landskrona kommun. Vi kommer att driva detaljplanearbetet och ta över fastigheten när detaljplanen har godkänts.

 

Vår vision är det stationsnära boendet i Glumslöv. Läget är strategiskt bra och vi ser möjligheten att skapa en ny entré till Glumslöv med en stadsmässig karaktär och torgyta med service och handel i bottenplan mot perrongen och bostäder som får en vacker havsutsikt med kvällssol.

 

Fastigheten ser vi delas upp i tre U-formade kvarter som öppnar upp sig mot väster och har sin högre karaktär mot järnvägen/motorvägen. Detta kommer att skapa goda förutsättningar för en tyst sida samtidigt som de tre kvarteren bildar en välkomnande entré mot stationen och motorvägen.

 

Vi har samarbetat med arkitektkontoret Kjellander Sjöberg för att konkretisera våra visioner och skapa renderingar av projektet.

 

Målet är att detaljplanen ska godkännas våren 2025 och att arbetet sedan kan påbörjas på plats. Landskrona kommun kommer inom kort påbörja arbetet med detaljplanearbetet och vi ser mycket fram emot samarbetet.

 

Läs mer om projektet här
Artikel i sydsvenskan

08 mars 2023

Bild tillhörande texten på nyhetskort

24 juli 2024

We expanderar till Varberg

Varberg

We Construction fortsätter att stärka sina positioner över hela landet och vi kan nu glatt låta meddela att vi etablerat oss i halländska Varberg.

Bild tillhörande texten på nyhetskort

18 juni 2024

Nybyggnation av kontor i natursköna Skallsjö

Skallsjö

Nybyggnation kommersiellt

Vi är glada över att få dela med oss av den spännande nyheten att We Construction Göteborg nu bygger ett nytt huvudkontor åt Ingeborns Entreprenad AB i natursköna Skallsjö.

Bild tillhörande texten på nyhetskort

25 mars 2024

Cinis Fertilizer har nu tagit emot de första leveranserna

Örnsköldsvik

Nybyggnation kommersiellt

I Köpmanholmen utanför Örnsköldsvik har Cinis Fertilizer nu tagit emot de första leveranserna av insatsvarorna natriumsulfat och kaliumklorid till sin produktionsanläggning.

Bild tillhörande texten på nyhetskort

22 mars 2024

We Umeå blir totalentreprenör för byggnation av återvinningscentral

Sikeå

Nybyggnation kommersiellt

We Umeå har nu tecknat sitt första större entreprenadkontrakt och blir totalentreprenör för den nya återvinningscentralen i Sikeå med Robertsfors Kommun som beställare.