05 juni 2023

Nybyggnation bostäder

Brf Ängshusen i Beddingestrand

Beddingestrand

Vi har nu erhållit bygglov samt startbesked i Västra Ängshusen vilket innebär att byggnationen kommer att påbörjas under sommaren. Stomresning är planerat att påbörjas vecka 34.

 

Projektet består av 21 lägenheter fördelade på tre våningar och ett vindsplan. Lägenheterna på bottenplan har en entresol som ger ett ljust och luftigt intryck tillsammans med den höga takhöjden och de stora glaspartierna som bjuder in naturen och suddar ut gränsen mellan inne och ute. På de övre planen finner vi en variation av planlösningar med olika utformningar och storlekar. Gemensamt för alla lägenheter är de generösa hörnbalkongerna som har en bred utsikt över den vackra omgivningen. Utvändigt utförs balkongräckena i trä och förrådstaken täcks med sedum för att komplettera den naturnära känslan. Förutom närheten till havet kan man även nyttja Rotundans serviceutbud, som är en del av Beddinge Beach projektet. Här kommer finnas bastu, gym, lounge samt utomhuspool för en full semesterupplevelse hemma i Skånes solkust.

 

I Ängshusen finns idag fyra lägenheter kvar till salu, 2 och 3 rok på bottenplan samt 2 och 3 rok på andra plan, lättmöblerade lägenheter med stilrena och flexibla materialval. Det erbjuds även färdiga möbleringspaket framtagna av en inredningsarkitekt, om man så önskar.

 

Klicka här https://we.se/ängshusen för att läsa mer och för att anmäla intresse.

05 juni 2023

13 oktober 2023

We Construction har etablerat sig i Stockholm

Stockholm

Avdelningen i Stockholm håller för fullt på att iordningställa sitt nya kontor och de första uppdragen påbörjas inom kort.

11 september 2023

Om- och tillbyggnation av Falsterbo Golfklubb

Falsterbo

Ombyggnation och- hyresgästanpassning

We Construction har tilldelats det ärofyllda uppdraget att, i samverkan med Falsterbo GK, göra en stor om/tillbyggnation av golfklubbens anrika klubbhus.

27 juli 2023

We Build Your Future!

Nu njuter många av sina välförtjänta semestrar och även vi på We Construction, dock med fortsatt produktion i gång på ett flertal platser. Från överlämnade av sista delen av Brf Svävaren till fortsatt stomresning i Örnsköldsvik.

22 juni 2023

We Construction Göteborg bygger hållbar anläggning för landbaserad fiskodling

Jämtland

Nybyggnation kommersiellt

We Construction Göteborg skall i en samverkansentreprenad bygga en landbaserad fiskodling i Jämtland till Cold Lake AB.