05 juni 2023

Nybyggnation bostäder

Brf Ängshusen i Beddingestrand

Beddingestrand

Vi har nu erhållit bygglov samt startbesked i Västra Ängshusen vilket innebär att byggnationen kommer att påbörjas under sommaren. Stomresning är planerat att påbörjas vecka 34.

 

Projektet består av 21 lägenheter fördelade på tre våningar och ett vindsplan. Lägenheterna på bottenplan har en entresol som ger ett ljust och luftigt intryck tillsammans med den höga takhöjden och de stora glaspartierna som bjuder in naturen och suddar ut gränsen mellan inne och ute. På de övre planen finner vi en variation av planlösningar med olika utformningar och storlekar. Gemensamt för alla lägenheter är de generösa hörnbalkongerna som har en bred utsikt över den vackra omgivningen. Utvändigt utförs balkongräckena i trä och förrådstaken täcks med sedum för att komplettera den naturnära känslan. Förutom närheten till havet kan man även nyttja Rotundans serviceutbud, som är en del av Beddinge Beach projektet. Här kommer finnas bastu, gym, lounge samt utomhuspool för en full semesterupplevelse hemma i Skånes solkust.

 

I Ängshusen finns idag fyra lägenheter kvar till salu, 2 och 3 rok på bottenplan samt 2 och 3 rok på andra plan, lättmöblerade lägenheter med stilrena och flexibla materialval. Det erbjuds även färdiga möbleringspaket framtagna av en inredningsarkitekt, om man så önskar.

 

Klicka här https://we.se/ängshusen för att läsa mer och för att anmäla intresse.

05 juni 2023

25 mars 2024

Cinis Fertilizer har nu tagit emot de första leveranserna

Örnsköldsvik

Nybyggnation kommersiellt

I Köpmanholmen utanför Örnsköldsvik har Cinis Fertilizer nu tagit emot de första leveranserna av insatsvarorna natriumsulfat och kaliumklorid till sin produktionsanläggning.

22 mars 2024

We Umeå blir totalentreprenör för byggnation av återvinningscentral

Sikeå

Nybyggnation kommersiellt

We Umeå har nu tecknat sitt första större entreprenadkontrakt och blir totalentreprenör för den nya återvinningscentralen i Sikeå med Robertsfors Kommun som beställare.

19 februari 2024

Nytt logistikcenter till Morgongåva Företagspark & Adlibris

Nybyggnation kommersiellt

I samarbete med NR Konsulting har We Construction tilldelats den stora möjligheten att bygga ett nytt logistikcenter till Morgongåva Företagspark och dess hyresgäst Adlibris.

13 februari 2024

We tilldelas prestigefullt diplom för Svävaren

Simrishamn

Nybyggnation bostäder

Det är med stor glädje och stolthet vi mottagit priset för åttondeplaceringen genom vårt projekt BRF Svävaren med ett NKI (Nöjd Kund Index) på hela 85.