09 mars 2023

Nybyggnation bostäder

Arbetet pågår för fullt i Beddingestrand

Beddingestrand

I Strandbyn, Beddingestrand, pågår arbetet med Strandkvarteret för fullt. Bottenplattorna gjuts just nu och snart kommer stomresningen att påbörjas.  Detta är ett viktigt steg i byggprocessen och vi ser fram emot att se byggnaderna ta form.Strandkvarteret kommer att erbjuda tre huskroppar med yteffektiva bungalows som har egna trädgårdar eller takterrasser för de boende att njuta av. Med närheten till stranden och naturen kommer det att bli en idealisk plats för avkoppling och rekreation.

 

 Är du intresserad på att veta mer om Strandbyn finns det mer info att tillgå här →

09 mars 2023

11 september 2023

Om- och tillbyggnation av Falsterbo Golfklubb

Falsterbo

Ombyggnation och- hyresgästanpassning

We Construction har tilldelats det ärofyllda uppdraget att, i samverkan med Falsterbo GK, göra en stor om/tillbyggnation av golfklubbens anrika klubbhus.

27 juli 2023

We Build Your Future!

Nu njuter många av sina välförtjänta semestrar och även vi på We Construction, dock med fortsatt produktion i gång på ett flertal platser. Från överlämnade av sista delen av Brf Svävaren till fortsatt stomresning i Örnsköldsvik.

22 juni 2023

We Construction Göteborg bygger hållbar anläggning för landbaserad fiskodling

Jämtland

Nybyggnation kommersiellt

We Construction Göteborg skall i en samverkansentreprenad bygga en landbaserad fiskodling i Jämtland till Cold Lake AB.

05 juni 2023

Brf Ängshusen i Beddingestrand

Beddingestrand

Nybyggnation bostäder

Vi har nu erhållit bygglov samt startbesked i Västra Ängshusen vilket innebär att byggnationen kommer att påbörjas under sommaren. Stomresning är planerat att påbörjas vecka 34.