09 mars 2023

Nybyggnation bostäder

Arbetet pågår för fullt i Beddingestrand

Beddingestrand

I Strandbyn, Beddingestrand, pågår arbetet med Strandkvarteret för fullt. Bottenplattorna gjuts just nu och snart kommer stomresningen att påbörjas.  Detta är ett viktigt steg i byggprocessen och vi ser fram emot att se byggnaderna ta form.



Strandkvarteret kommer att erbjuda tre huskroppar med yteffektiva bungalows som har egna trädgårdar eller takterrasser för de boende att njuta av. Med närheten till stranden och naturen kommer det att bli en idealisk plats för avkoppling och rekreation.

 

 Är du intresserad på att veta mer om Strandbyn finns det mer info att tillgå här →

09 mars 2023

25 mars 2024

Cinis Fertilizer har nu tagit emot dem första leveranserna

Örnsköldsvik

Nybyggnation kommersiellt

I Köpmanholmen utanför Örnsköldsvik har Cinis Fertilizer nu tagit emot dem första leveranserna av insatsvarorna natriumsulfat och kaliumklorid till sin produktionsanläggning.

22 mars 2024

We Umeå blir totalentreprenör för byggnation av återvinningscentral

Sikeå

Nybyggnation kommersiellt

We Umeå har nu tecknat sitt första större entreprenadkontrakt och blir totalentreprenör för den nya återvinningscentralen i Sikeå med Robertsfors Kommun som beställare.

19 februari 2024

Nytt logistikcenter till Morgongåva Företagspark & Adlibris

Nybyggnation kommersiellt

I samarbete med NR Konsulting har We Construction tilldelats den stora möjligheten att bygga ett nytt logistikcenter till Morgongåva Företagspark och dess hyresgäst Adlibris.

13 februari 2024

We tilldelas prestigefullt diplom för Svävaren

Simrishamn

Nybyggnation bostäder

Det är med stor glädje och stolthet vi mottagit priset för åttondeplaceringen genom vårt projekt BRF Svävaren med ett NKI (Nöjd Kund Index) på hela 85.