09 mars 2023

Nybyggnation bostäder

Arbetet pågår för fullt i Beddingestrand

Beddingestrand

I Strandbyn, Beddingestrand, pågår arbetet med Strandkvarteret för fullt. Bottenplattorna gjuts just nu och snart kommer stomresningen att påbörjas.  Detta är ett viktigt steg i byggprocessen och vi ser fram emot att se byggnaderna ta form.Strandkvarteret kommer att erbjuda tre huskroppar med yteffektiva bungalows som har egna trädgårdar eller takterrasser för de boende att njuta av. Med närheten till stranden och naturen kommer det att bli en idealisk plats för avkoppling och rekreation.

 

 Är du intresserad på att veta mer om Strandbyn finns det mer info att tillgå här →

09 mars 2023

20 mars 2023

Produktionen pågår i Örnsköldsvik

Örnsköldsvik

Nybyggnation kommersiellt

I Örnsköldsvik pågår för närvarande produktionen av Cinis Fertilizers nya anläggning för att framställa miljövänlig mineralgödsel.

08 mars 2023

We Construction förvärvar industritomter i Glumslöv

Glumslöv

Nybyggnation bostäder

Med visionen att skapa ett nytt stationsnära boende, öppnas nu möjligheten att skapa en ny entré till Glumslöv med en stadsmässig karaktär och bostäder med vacker havsutsikt och kvällssol.

07 mars 2023

Kvarteret Nejlikebuketten

Malmö

Ombyggnation och- hyresgästanpassning

I kvarteret Nejlikebuketten i Malmö har We Construction utfört en hyresgästanpassning i Corems fastighet.

16 februari 2023

We bygger i Örnsköldsvik

Örnsköldsvik

Nybyggnation kommersiellt

We Construction är mycket stolta att få vara en del i den gröna omställning som Cinis Fertilizer driver genom att producera världens mest hållbara mineralgödsel från restprodukter från elbilsbatteritillverkning och massaindustri. Entreprenadformen är en totalentreprenad i samverkan.