Karriär

Vill du utvecklas vidare som Platschef?

Just nu söker We Construction en erfaren Platschef som är redo att ta en bredare roll i ett entreprenöriellt och expansivt företag. Du kommer vara en del av ett drivet team som brinner för att skapa ett modernt byggbolag som utmanar branschen och skapar mervärden på nya sätt. Vi tror att du i dagsläget har en flerårig erfarenhet av rollen samt är modern i sättet att arbeta med digitala hjälpmedel. Som platschef har du en viktig och central roll i våra projekt.

Rollen ställer krav på strategisk förmåga och ledarskap, där du säkerställer framdriften av produktion med ansvar för kvalitet, ekonomi och tid. Vi söker dig som är erfaren i din roll som platschef, har gedigen erfarenhet av nyproduktion och motiveras av att driva projekt från start till mål. Du har förmågan att leda och motivera dina kollegor, samtidigt som du genom ett strukturerat arbetssätt säkerställer framgångsrika projekt.

We Construction har utvecklat en egen kostnadseffektiv och rationell byggmetod gällande bostäder. Vårt mål är att skapa moderna och trivsamma bostäder som är genomarbetade in i minsta detalj. Vi uppför husen genom en rationell byggprocess och metod som säkerställer hög leveranssäkerhet, hög kvalitet och hög kostnadseffektivitet.

Det som är unikt med hur vi bygger bostäder är att vi vill ha en tydlig process hela vägen från markanvisning, via projektering och produktion, till överlämnade och garantitid. Den här processen innebär att erfarenheten från varje projekt tas med in i nästa projekt. Med din kunskap, driv och erfarenhet är du en viktig del i det tighta team som utvecklar vårt sätt att bygga bostäder i framtiden genom hela byggprocessen. I din roll kommer du ha ett nära samarbete med projektutvecklare, projektchef, arbetsledare och yrkesarbetare.

We Construction är ett värderingsstyrt byggbolag med målsättningen att utmana de etablerade aktörerna genom ett modernt och drivet synsätt med sikte på att bli en av de ledande aktörerna på den lokala marknaden. Bolaget har framförallt två verksamhetsben; egenutvecklade bostäder samt hyresgästanpassning av kommersiella fastigheter.

Våra ledord är professionellt, familjärt och modernt.Med våra ledord fastställs & fokus på det vi är duktiga på och en fortsatt utveckling inom dessa områden, att vi tar hand om varandra som kollegor samt att vi utvecklar våra egna digitala verktyg som underlättar hanteringen av projekten.

Placering - Malmö

Vid frågor om tjänsten kontakta

Jonas Lindén, 0725 - 69 13 01
jonas.linden@wecon.se

Urval och intervjuer sker löpande.

Professionellt

We utmanar de etablerade byggbolagen och tar oss an storslagna projekt, där vi levererar i tid, håller budget samtidigt som vi aldrig tummar på kvalitén.

Familjärt

We värdesätter sina medarbetare och personliga relationer högt. Människan är alltid i centrum både när det kommer till kunder såväl som medarbetare.

Modernt

We ligger alltid i framkant gällande digitalisering. Genom att använda data i våra specialbyggda system kan vi genomföra projekt på ett kostnadseffektivt sätt.