större hero bild som tillhör nyhetstexten

22 mars 2024

Nybyggnation kommersiellt

We Umeå blir totalentreprenör för byggnation av återvinningscentral

Sikeå

We Construction har etablerat sig i Umeå och är nu rikstäckande i och med sina tidigare etableringar i Malmö, Göteborg och Stockholm. Nytillträdd VD Hans Heierstam och Arbetschef Tobias Bergner går in som partners i We Construction Umeå AB.

 

Företaget har nu tecknat sitt första större entreprenadkontrakt och blir totalentreprenör för den nya återvinningscentralen i Sikeå med Robertsfors Kommun som beställare. Projektet planeras vara färdigställt innan årsskiftet.


We Construction Umeå kommer fortsätta företagets fokus mot nyproduktion av bostäder, nyproduktion och anpassning av kommersiella fastigheter samt fastighetsutveckling.

 

”Umeå är Norrlands största stad och en central punkt i den pågående kraftiga utvecklingen i norra Sverige. Känns fantastiskt bra att vi lyckats knyta till oss kompetenta kollegor som verkat länge i Umeå och kan den lokala marknaden.

Vi ser stora möjligheter för WE Construction att hitta en plats på marknaden som en professionell och nytänkande aktör”

 

Jonas Lindén

Koncern-VD - We Construction AB

22 mars 2024

Bild tillhörande texten på nyhetskort

24 juli 2024

We expanderar till Varberg

Varberg

We Construction fortsätter att stärka sina positioner över hela landet och vi kan nu glatt låta meddela att vi etablerat oss i halländska Varberg.

Bild tillhörande texten på nyhetskort

18 juni 2024

Nybyggnation av kontor i natursköna Skallsjö

Skallsjö

Nybyggnation kommersiellt

Vi är glada över att få dela med oss av den spännande nyheten att We Construction Göteborg nu bygger ett nytt huvudkontor åt Ingeborns Entreprenad AB i natursköna Skallsjö.

Bild tillhörande texten på nyhetskort

25 mars 2024

Cinis Fertilizer har nu tagit emot de första leveranserna

Örnsköldsvik

Nybyggnation kommersiellt

I Köpmanholmen utanför Örnsköldsvik har Cinis Fertilizer nu tagit emot de första leveranserna av insatsvarorna natriumsulfat och kaliumklorid till sin produktionsanläggning.

Bild tillhörande texten på nyhetskort

19 februari 2024

Nytt logistikcenter till Morgongåva Företagspark & Adlibris

Nybyggnation kommersiellt

I samarbete med NR Konsulting har We Construction tilldelats den stora möjligheten att bygga ett nytt logistikcenter till Morgongåva Företagspark och dess hyresgäst Adlibris.