15 juni 2018

Nybyggnation bostäder

We Construction har tilldelas mark för att bygga radhus i norra Trelleborg

Trelleborg

Det är We Construction AB och Skanska Sverige AB som tilldelas markanvisning i området Södra Gränstorp i norra delen av Trelleborgs tätort. We Construction ska uppföra sex radhus med äganderätt.

Markanvisningarna är del av ett större projekt, Södra Gränstorp, som omfattar planer för ytterligare bostäder och en förskola med åtta avdelningar.



Södra Gränstorp ligger mellan väg 108 och Havrejordsvägen. Platsen ingår i en expansiv del av norra Trelleborg precis i gränslandet mellan staden och landsbygden. Detaljplanen för Södra Gränstorp beräknas gå upp för antagande i början av 2019.

Vi föreslog en radhusbebyggelse i 2 ½ plan som skapar en intressant miljö längs Havrejordsvägen. Totalt 6 st radhus på 5rok med tillhörande förrådshus på trädgårdssidan. Fastigheten ligger i gränslandet mellan en bymiljö och mer storskalig bebyggelse i söder och husens gavlar med indragen takvåning är tänkta att skapa en länk mellan skalorna. I fastighetens västra del skapas en grön parkeringsmiljö med genomsläppliga parkeringsplatser och planteringar med träd. Den fina eken i den norra delen bevaras och blir en del av trädgårdsentrén för ett av radhusen.



Med ett överhängande plan 2 skapas en tydlig entré mot gatan och ett inbyggt skärmtak för regniga dagar. Mellan gatan och entrén ligger en generös förgårdsmark med gott om plats för möblering. Ute­platserna inramas av låga tegelmurar som ytterligare förstärker gaturummet och ger uteplasterna en halvprivat karaktär. På husets norra sida ligger trädgårdar som sträcker sig mot gatan i norr. Söder om förrådshusen på varje fastighet skapas en fin södervänd fasad för trädgårdsmöbler.



Radhusen är upplagda med ett offentlig bottenplan med kök och vardagsrum. Plan 2 är ett privat plan med tre sovrum. Högst upp i huset möter man omgivningen med stora fönster mot norr och söder och en generös takterrass. Exteriört är husen strama tegelvolymer med smäckra takfötter och detaljer. Den indragna takvåningen utförs som en plåtvolym för att bryta ned skalan på volymen och skapar en intressant karaktär.

15 juni 2018

25 mars 2024

Cinis Fertilizer har nu tagit emot dem första leveranserna

Örnsköldsvik

Nybyggnation kommersiellt

I Köpmanholmen utanför Örnsköldsvik har Cinis Fertilizer nu tagit emot dem första leveranserna av insatsvarorna natriumsulfat och kaliumklorid till sin produktionsanläggning.

22 mars 2024

We Umeå blir totalentreprenör för byggnation av återvinningscentral

Sikeå

Nybyggnation kommersiellt

We Umeå har nu tecknat sitt första större entreprenadkontrakt och blir totalentreprenör för den nya återvinningscentralen i Sikeå med Robertsfors Kommun som beställare.

19 februari 2024

Nytt logistikcenter till Morgongåva Företagspark & Adlibris

Nybyggnation kommersiellt

I samarbete med NR Konsulting har We Construction tilldelats den stora möjligheten att bygga ett nytt logistikcenter till Morgongåva Företagspark och dess hyresgäst Adlibris.

13 februari 2024

We tilldelas prestigefullt diplom för Svävaren

Simrishamn

Nybyggnation bostäder

Det är med stor glädje och stolthet vi mottagit priset för åttondeplaceringen genom vårt projekt BRF Svävaren med ett NKI (Nöjd Kund Index) på hela 85.