08 december 2023

We Construction har etablerat sig i Umeå

Umeå

We Construction har nu etablerat sig i Umeå, Norrlands största stad och en central punkt i den pågående kraftiga utvecklingen i norra Sverige.

Nytillträdd VD Hans Heierstam och Arbetschef Tobias Bergner går in som partners i We Construction Umeå och vi hälsar dem varmt välkomna ombord.

Både Hans och Tobias kommer närmast från Serneke där de arbetat tätt tillsammans de senaste åren. De har samlat på sig lång erfarenhet inom byggbranschen i olika befattningar på bl.a. Skanska och Rekab Entreprenad.

 

Deras erfarenhet sträcker sig över produktion av kommersiella fastigheter, sjukhusprojekt och bostäder, både i nyproduktion, ombyggnad och egna utvecklingsprojekt, ofta i partnering och nära samarbete med sina kunder.

 

"Kontoret är etablerat och med moderbolaget i ryggen får vi en flygande start och kan vara konkurrenskraftiga från dag ett.


Umeå är en växande stad i ständig förändring och vi ser stora möjligheter att hitta vår plats på marknaden som en professionell och nytänkande aktör".

 

- Hans Heierstam , VD & Partner


We Construction Umeå kommer fortsätta företagets fokus mot nyproduktion av bostäder, nyproduktion och anpassning av kommersiella fastigheter samt fastighetsutveckling.08 december 2023

19 februari 2024

Nytt logistikcenter till Morgongåva Företagspark & Adlibris

Nybyggnation kommersiellt

I samarbete med NR Konsulting har We Construction tilldelats den stora möjligheten att bygga ett nytt logistikcenter till Morgongåva Företagspark och dess hyresgäst Adlibris.

13 februari 2024

We tilldelas prestigefullt diplom för Svävaren

Simrishamn

Nybyggnation bostäder

Det är med stor glädje och stolthet vi mottagit priset för åttondeplaceringen genom vårt projekt BRF Svävaren med ett NKI (Nöjd Kund Index) på hela 85.

13 oktober 2023

We Construction har etablerat sig i Stockholm

Stockholm

Avdelningen i Stockholm håller för fullt på att iordningställa sitt nya kontor och de första uppdragen påbörjas inom kort.

11 september 2023

Om- och tillbyggnation av Falsterbo Golfklubb

Falsterbo

Ombyggnation och- hyresgästanpassning

We Construction har tilldelats det ärofyllda uppdraget att, i samverkan med Falsterbo GK, göra en stor om/tillbyggnation av golfklubbens anrika klubbhus.