08 december 2023

We Construction har etablerat sig i Umeå

Umeå

We Construction har nu etablerat sig i Umeå, Norrlands största stad och en central punkt i den pågående kraftiga utvecklingen i norra Sverige.

Nytillträdd VD Hans Heierstam och Arbetschef Tobias Bergner går in som partners i We Construction Umeå och vi hälsar dem varmt välkomna ombord.

Både Hans och Tobias kommer närmast från Serneke där de arbetat tätt tillsammans de senaste åren. De har samlat på sig lång erfarenhet inom byggbranschen i olika befattningar på bl.a. Skanska och Rekab Entreprenad.

 

Deras erfarenhet sträcker sig över produktion av kommersiella fastigheter, sjukhusprojekt och bostäder, både i nyproduktion, ombyggnad och egna utvecklingsprojekt, ofta i partnering och nära samarbete med sina kunder.

 

"Kontoret är etablerat och med moderbolaget i ryggen får vi en flygande start och kan vara konkurrenskraftiga från dag ett.


Umeå är en växande stad i ständig förändring och vi ser stora möjligheter att hitta vår plats på marknaden som en professionell och nytänkande aktör".

 

- Hans Heierstam , VD & Partner


We Construction Umeå kommer fortsätta företagets fokus mot nyproduktion av bostäder, nyproduktion och anpassning av kommersiella fastigheter samt fastighetsutveckling.08 december 2023

25 mars 2024

Cinis Fertilizer har nu tagit emot de första leveranserna

Örnsköldsvik

Nybyggnation kommersiellt

I Köpmanholmen utanför Örnsköldsvik har Cinis Fertilizer nu tagit emot de första leveranserna av insatsvarorna natriumsulfat och kaliumklorid till sin produktionsanläggning.

22 mars 2024

We Umeå blir totalentreprenör för byggnation av återvinningscentral

Sikeå

Nybyggnation kommersiellt

We Umeå har nu tecknat sitt första större entreprenadkontrakt och blir totalentreprenör för den nya återvinningscentralen i Sikeå med Robertsfors Kommun som beställare.

19 februari 2024

Nytt logistikcenter till Morgongåva Företagspark & Adlibris

Nybyggnation kommersiellt

I samarbete med NR Konsulting har We Construction tilldelats den stora möjligheten att bygga ett nytt logistikcenter till Morgongåva Företagspark och dess hyresgäst Adlibris.

13 februari 2024

We tilldelas prestigefullt diplom för Svävaren

Simrishamn

Nybyggnation bostäder

Det är med stor glädje och stolthet vi mottagit priset för åttondeplaceringen genom vårt projekt BRF Svävaren med ett NKI (Nöjd Kund Index) på hela 85.