13 oktober 2023

We Construction har etablerat sig i Stockholm

Stockholm

Nu har We Construction etablerat sig i Stockholm. Avdelningen i Stockholm håller för fullt på att iordningställa sitt nya kontor och de första uppdragen påbörjas inom kort. Projekt vi kommer berätta mer om i närtid.

Nytillträdd VD och partner i We Construction Stockholm är Jacob Karlsson och vi hälsar honom varmt välkommen ombord.

Jacob kommer närmast ifrån 2xA Entreprenad där han haft rollen som Arbetschef med fokus på externa beställare. Dessförinnan jobbade Jacob på H2 Entreprenad som Projektchef.

Med lång erfarenhet av nyproduktion flerbostadshus i storstockholmsområdet, hoppas vi nu kunna utöka koncernens spetskompetens med kvalité och hållbarhet i största fokus.


’’Det är såklart väldigt roligt och smickrande att få förtroendet att bedriva och utveckla We Construction Stockholm. We, liksom hela branschen står inför en utmanande period, men med detta ser vi stora möjligheter.

Nu ser jag fram emot att flytta in i vårt nya kontor på Gävlegatan 11 tillsammans med mina drivna kollegor!’’ 


- Jacob Karlsson, VD & Partner


We Construction Stockholm kommer fortsätta företagets fokus mot nyproduktion av bostäder, nyproduktion och anpassning av kommersiella fastigheter samt fastighetsutveckling.

13 oktober 2023

11 september 2023

Om- och tillbyggnation av Falsterbo Golfklubb

Falsterbo

Ombyggnation och- hyresgästanpassning

We Construction har tilldelats det ärofyllda uppdraget att, i samverkan med Falsterbo GK, göra en stor om/tillbyggnation av golfklubbens anrika klubbhus.

27 juli 2023

We Build Your Future!

Nu njuter många av sina välförtjänta semestrar och även vi på We Construction, dock med fortsatt produktion i gång på ett flertal platser. Från överlämnade av sista delen av Brf Svävaren till fortsatt stomresning i Örnsköldsvik.

22 juni 2023

We Construction Göteborg bygger hållbar anläggning för landbaserad fiskodling

Jämtland

Nybyggnation kommersiellt

We Construction Göteborg skall i en samverkansentreprenad bygga en landbaserad fiskodling i Jämtland till Cold Lake AB.

05 juni 2023

Brf Ängshusen i Beddingestrand

Beddingestrand

Nybyggnation bostäder

Vi har nu erhållit bygglov samt startbesked i Västra Ängshusen vilket innebär att byggnationen kommer att påbörjas under sommaren. Stomresning är planerat att påbörjas vecka 34.