13 oktober 2023

We Construction har etablerat sig i Stockholm

Stockholm

Nu har We Construction etablerat sig i Stockholm. Avdelningen i Stockholm håller för fullt på att iordningställa sitt nya kontor och de första uppdragen påbörjas inom kort. Projekt vi kommer berätta mer om i närtid.

Nytillträdd VD och partner i We Construction Stockholm är Jacob Karlsson och vi hälsar honom varmt välkommen ombord.

Jacob kommer närmast ifrån 2xA Entreprenad där han haft rollen som Arbetschef med fokus på externa beställare. Dessförinnan jobbade Jacob på H2 Entreprenad som Projektchef.

Med lång erfarenhet av nyproduktion flerbostadshus i storstockholmsområdet, hoppas vi nu kunna utöka koncernens spetskompetens med kvalité och hållbarhet i största fokus.


’’Det är såklart väldigt roligt och smickrande att få förtroendet att bedriva och utveckla We Construction Stockholm. We, liksom hela branschen står inför en utmanande period, men med detta ser vi stora möjligheter.

Nu ser jag fram emot att flytta in i vårt nya kontor på Gävlegatan 11 tillsammans med mina drivna kollegor!’’ 


- Jacob Karlsson, VD & Partner


We Construction Stockholm kommer fortsätta företagets fokus mot nyproduktion av bostäder, nyproduktion och anpassning av kommersiella fastigheter samt fastighetsutveckling.

13 oktober 2023

25 mars 2024

Cinis Fertilizer har nu tagit emot dem första leveranserna

Örnsköldsvik

Nybyggnation kommersiellt

I Köpmanholmen utanför Örnsköldsvik har Cinis Fertilizer nu tagit emot dem första leveranserna av insatsvarorna natriumsulfat och kaliumklorid till sin produktionsanläggning.

22 mars 2024

We Umeå blir totalentreprenör för byggnation av återvinningscentral

Sikeå

Nybyggnation kommersiellt

We Umeå har nu tecknat sitt första större entreprenadkontrakt och blir totalentreprenör för den nya återvinningscentralen i Sikeå med Robertsfors Kommun som beställare.

19 februari 2024

Nytt logistikcenter till Morgongåva Företagspark & Adlibris

Nybyggnation kommersiellt

I samarbete med NR Konsulting har We Construction tilldelats den stora möjligheten att bygga ett nytt logistikcenter till Morgongåva Företagspark och dess hyresgäst Adlibris.

13 februari 2024

We tilldelas prestigefullt diplom för Svävaren

Simrishamn

Nybyggnation bostäder

Det är med stor glädje och stolthet vi mottagit priset för åttondeplaceringen genom vårt projekt BRF Svävaren med ett NKI (Nöjd Kund Index) på hela 85.