större hero bild som tillhör nyhetstexten

13 oktober 2023

We Construction har etablerat sig i Stockholm

Stockholm

Nu har We Construction etablerat sig i Stockholm. Avdelningen i Stockholm håller för fullt på att iordningställa sitt nya kontor och de första uppdragen påbörjas inom kort. Projekt vi kommer berätta mer om i närtid.

Nytillträdd VD och partner i We Construction Stockholm är Jacob Karlsson och vi hälsar honom varmt välkommen ombord.

Jacob kommer närmast ifrån 2xA Entreprenad där han haft rollen som Arbetschef med fokus på externa beställare. Dessförinnan jobbade Jacob på H2 Entreprenad som Projektchef.

Med lång erfarenhet av nyproduktion flerbostadshus i storstockholmsområdet, hoppas vi nu kunna utöka koncernens spetskompetens med kvalité och hållbarhet i största fokus.


’’Det är såklart väldigt roligt och smickrande att få förtroendet att bedriva och utveckla We Construction Stockholm. We, liksom hela branschen står inför en utmanande period, men med detta ser vi stora möjligheter.

Nu ser jag fram emot att flytta in i vårt nya kontor på Gävlegatan 11 tillsammans med mina drivna kollegor!’’ 


- Jacob Karlsson, VD & Partner


We Construction Stockholm kommer fortsätta företagets fokus mot nyproduktion av bostäder, nyproduktion och anpassning av kommersiella fastigheter samt fastighetsutveckling.

13 oktober 2023

Bild tillhörande texten på nyhetskort

24 juli 2024

We expanderar till Varberg

Varberg

We Construction fortsätter att stärka sina positioner över hela landet och vi kan nu glatt låta meddela att vi etablerat oss i halländska Varberg.

Bild tillhörande texten på nyhetskort

18 juni 2024

Nybyggnation av kontor i natursköna Skallsjö

Skallsjö

Nybyggnation kommersiellt

Vi är glada över att få dela med oss av den spännande nyheten att We Construction Göteborg nu bygger ett nytt huvudkontor åt Ingeborns Entreprenad AB i natursköna Skallsjö.

Bild tillhörande texten på nyhetskort

25 mars 2024

Cinis Fertilizer har nu tagit emot de första leveranserna

Örnsköldsvik

Nybyggnation kommersiellt

I Köpmanholmen utanför Örnsköldsvik har Cinis Fertilizer nu tagit emot de första leveranserna av insatsvarorna natriumsulfat och kaliumklorid till sin produktionsanläggning.

Bild tillhörande texten på nyhetskort

22 mars 2024

We Umeå blir totalentreprenör för byggnation av återvinningscentral

Sikeå

Nybyggnation kommersiellt

We Umeå har nu tecknat sitt första större entreprenadkontrakt och blir totalentreprenör för den nya återvinningscentralen i Sikeå med Robertsfors Kommun som beställare.