27 oktober 2022

Ombyggnation och- hyresgästanpassning

Spelbolaget Illusion Labs får nytt kontor

Malmö

Sedan 2007 har Illusion Labs levererat spel till mobilmarknaden. Efter en positiv expansion under många år har de nu flyttat till större lokaler. Tillsammans med inredningsarkitekten RUMRUM har vi varit med och förverkligat deras vision på utformning och utseende av det nya kontoret.
Interiören har inspirerats från några av Illusion Labs spelfavoriter där färgsättningar och grafiska element har översatts till fysiska komponenter.

Slutprodukten har redan nu uppskattats av många och är dessutom nominerad i tävlingen ”Sverige snyggaste kontor” vilket vi tycker är väldigt roligt!

Om man vill vara med och rösta kan man göra det här, röstning avslutas den 11 november:

http://ssk.lokalnytt.se/info/20856
27 oktober 2022

25 mars 2024

Cinis Fertilizer har nu tagit emot de första leveranserna

Örnsköldsvik

Nybyggnation kommersiellt

I Köpmanholmen utanför Örnsköldsvik har Cinis Fertilizer nu tagit emot de första leveranserna av insatsvarorna natriumsulfat och kaliumklorid till sin produktionsanläggning.

22 mars 2024

We Umeå blir totalentreprenör för byggnation av återvinningscentral

Sikeå

Nybyggnation kommersiellt

We Umeå har nu tecknat sitt första större entreprenadkontrakt och blir totalentreprenör för den nya återvinningscentralen i Sikeå med Robertsfors Kommun som beställare.

19 februari 2024

Nytt logistikcenter till Morgongåva Företagspark & Adlibris

Nybyggnation kommersiellt

I samarbete med NR Konsulting har We Construction tilldelats den stora möjligheten att bygga ett nytt logistikcenter till Morgongåva Företagspark och dess hyresgäst Adlibris.

13 februari 2024

We tilldelas prestigefullt diplom för Svävaren

Simrishamn

Nybyggnation bostäder

Det är med stor glädje och stolthet vi mottagit priset för åttondeplaceringen genom vårt projekt BRF Svävaren med ett NKI (Nöjd Kund Index) på hela 85.