27 oktober 2022

Ombyggnation och- hyresgästanpassning

Spelbolaget Illusion Labs får nytt kontor

Malmö

Sedan 2007 har Illusion Labs levererat spel till mobilmarknaden. Efter en positiv expansion under många år har de nu flyttat till större lokaler. Tillsammans med inredningsarkitekten RUMRUM har vi varit med och förverkligat deras vision på utformning och utseende av det nya kontoret.
Interiören har inspirerats från några av Illusion Labs spelfavoriter där färgsättningar och grafiska element har översatts till fysiska komponenter.

Slutprodukten har redan nu uppskattats av många och är dessutom nominerad i tävlingen ”Sverige snyggaste kontor” vilket vi tycker är väldigt roligt!

Om man vill vara med och rösta kan man göra det här, röstning avslutas den 11 november:

http://ssk.lokalnytt.se/info/20856
27 oktober 2022

13 oktober 2022

Ny food court på Caroli Köpcentrum

Malmö

Ombyggnation och- hyresgästanpassning

We Construction har förverkligat den nya food courten på Caroli Köpcentrum i centrala Malmö.

01 oktober 2022

Nu finns vi i Göteborg

Göteborg

Under hösten har We Construction etablerat sig i Göteborg. Avdelningen i Göteborg håller för fullt på att iordningställa sitt nya kontor och de första uppdragen är redan

09 augusti 2022

We Build your Future!

Medan många fortfarande njuter av sina semestrar har vi i We Construction haft en del verksamhet i gång i sommar med bland annat överlämning av bostäder till våra slutkunder i projektet Ateljéhusen.

07 juli 2022

Joint Venture i markanvisningstävling i Vikhem

Staffanstorp

Nybyggnation bostäder

Stadsallén Bostad vinner markanvisning i tuff konkurrens med 30 anbudsgivare och har tilldelats byggrätter i sista etappen av Vikhem i Staffanstorp. Stadsallén Bostad genomför projektet i ett Joint Venture med We Construction. Vi kommer att utveckla projektet tillsammans med arkitektkontoret Liljewall i Malmö.