13 juli 2018

Nybyggnation bostäder

Skegrie By - Tillval - Öppen planlösning bottenplan

Skegrie

För att erbjuda er kunder ytterligare en flexibilitet och ett boende som är anpassat till ert behov kommer vi nu att erbjuda ett tillval i form av en alternativ och öppen planlösning på bottenplan. I planlösningen öppnas bottenplan upp helt mellan kök och vardagsrum och tillåter en större samlad social yta. En köksö kommer att finnas med häll och vask med överhäng på bänkskivan mot vardagsrummet som möjliggör sittplatser vid köksön. Tillvalet medför också att tvätt och WC/D separeras på bottenplan.

Tillvalet kommer att kosta 50.000 :- och vara möjligt att välja fram till och med 2018-09-15.

13 juli 2018

25 mars 2024

Cinis Fertilizer har nu tagit emot dem första leveranserna

Örnsköldsvik

Nybyggnation kommersiellt

I Köpmanholmen utanför Örnsköldsvik har Cinis Fertilizer nu tagit emot dem första leveranserna av insatsvarorna natriumsulfat och kaliumklorid till sin produktionsanläggning.

22 mars 2024

We Umeå blir totalentreprenör för byggnation av återvinningscentral

Sikeå

Nybyggnation kommersiellt

We Umeå har nu tecknat sitt första större entreprenadkontrakt och blir totalentreprenör för den nya återvinningscentralen i Sikeå med Robertsfors Kommun som beställare.

19 februari 2024

Nytt logistikcenter till Morgongåva Företagspark & Adlibris

Nybyggnation kommersiellt

I samarbete med NR Konsulting har We Construction tilldelats den stora möjligheten att bygga ett nytt logistikcenter till Morgongåva Företagspark och dess hyresgäst Adlibris.

13 februari 2024

We tilldelas prestigefullt diplom för Svävaren

Simrishamn

Nybyggnation bostäder

Det är med stor glädje och stolthet vi mottagit priset för åttondeplaceringen genom vårt projekt BRF Svävaren med ett NKI (Nöjd Kund Index) på hela 85.