19 februari 2024

Nybyggnation kommersiellt

Nytt logistikcenter till Morgongåva Företagspark & Adlibris

I samarbete med NR Konsulting har We Construction tilldelats den stora möjligheten att bygga ett nytt logistikcenter till Morgongåva Företagspark och dess hyresgäst Adlibris.

 
 

Den nya formsydda lokalen kommer vara 12.000 kvm stor, den byggs ut utifrån befintlig byggnad, och den gemensamma målbilden är att ytterligare modernisera Adlibris verksamhet.

 

Platsen är Morgongåva Företagspark, beläget strax utanför Uppsala, som vuxit ut till en av Sveriges viktigaste E-handelshubbar.

 

De nya lokalerna ska stå klara i början av 2025 och vi ser mycket fram emot att förverkliga detta häftiga projekt.

19 februari 2024

25 mars 2024

Cinis Fertilizer har nu tagit emot dem första leveranserna

Örnsköldsvik

Nybyggnation kommersiellt

I Köpmanholmen utanför Örnsköldsvik har Cinis Fertilizer nu tagit emot dem första leveranserna av insatsvarorna natriumsulfat och kaliumklorid till sin produktionsanläggning.

22 mars 2024

We Umeå blir totalentreprenör för byggnation av återvinningscentral

Sikeå

Nybyggnation kommersiellt

We Umeå har nu tecknat sitt första större entreprenadkontrakt och blir totalentreprenör för den nya återvinningscentralen i Sikeå med Robertsfors Kommun som beställare.

13 februari 2024

We tilldelas prestigefullt diplom för Svävaren

Simrishamn

Nybyggnation bostäder

Det är med stor glädje och stolthet vi mottagit priset för åttondeplaceringen genom vårt projekt BRF Svävaren med ett NKI (Nöjd Kund Index) på hela 85.

08 december 2023

We Construction har etablerat sig i Umeå

Umeå

We Construction har nu etablerat sig i Umeå, Norrlands största stad och en central punkt i den pågående kraftiga utvecklingen i norra Sverige.