större hero bild som tillhör nyhetstexten

18 juni 2024

Nybyggnation kommersiellt

Nybyggnation av kontor i natursköna Skallsjö

Skallsjö

Vi är glada över att få dela med oss av den spännande nyheten att We Construction Göteborg nu bygger ett nytt huvudkontor åt Ingeborns Entreprenad AB i natursköna Skallsjö, med ett fantastiskt skyltläge mot E20! Vi är mycket stolta över att ha fått förtroendet att förverkliga detta åt vår beställare.

 

Vi vill rikta ett stort tack till Ingeborns Entreprenad för deras tillit och samarbete. Tillsammans skapar vi en modern och funktionell arbetsplats som kommer att främja innovation och tillväxt.

 

Några höjdpunkter:

 

• Strategiskt skyltläge mot E20

• Beläget i den vackra omgivningen av Skallsjö

• Designad med hållbarhet och effektivitet i åtanke

• Förbättrade arbetsmiljöer för ökad produktivitet och trivsel

 

Denna milstolpe representerar vårt engagemang för att leverera högkvalitativa byggprojekt och stärka vårt partnerskap med Ingeborns Entreprenad. Vi ser fram emot att fortsätta skapa värde och tillväxt tillsammans.

 

Vill rikta ett stort tack till hela teamet på We Construction Göteborg och vår partner på Ingeborns Entreprenad för deras hårda arbete och engagemang.

 

Dime Usinovski

VD

We Construction Göteborg

18 juni 2024

Bild tillhörande texten på nyhetskort

24 juli 2024

We expanderar till Varberg

Varberg

We Construction fortsätter att stärka sina positioner över hela landet och vi kan nu glatt låta meddela att vi etablerat oss i halländska Varberg.

Bild tillhörande texten på nyhetskort

25 mars 2024

Cinis Fertilizer har nu tagit emot de första leveranserna

Örnsköldsvik

Nybyggnation kommersiellt

I Köpmanholmen utanför Örnsköldsvik har Cinis Fertilizer nu tagit emot de första leveranserna av insatsvarorna natriumsulfat och kaliumklorid till sin produktionsanläggning.

Bild tillhörande texten på nyhetskort

22 mars 2024

We Umeå blir totalentreprenör för byggnation av återvinningscentral

Sikeå

Nybyggnation kommersiellt

We Umeå har nu tecknat sitt första större entreprenadkontrakt och blir totalentreprenör för den nya återvinningscentralen i Sikeå med Robertsfors Kommun som beställare.

Bild tillhörande texten på nyhetskort

19 februari 2024

Nytt logistikcenter till Morgongåva Företagspark & Adlibris

Nybyggnation kommersiellt

I samarbete med NR Konsulting har We Construction tilldelats den stora möjligheten att bygga ett nytt logistikcenter till Morgongåva Företagspark och dess hyresgäst Adlibris.