13 oktober 2022

Ombyggnation och- hyresgästanpassning

Ny food court på Caroli Köpcentrum

Malmö

We Construction har förverkligat den nya food courten på Caroli Köpcentrum i centrala Malmö. I toppmodern miljö förses du med en mängd olika matalternativ som passar alla smaker. Fler valmöjligheter i mysig omgivning för den som önskar sitta ner under lunchen helt enkelt.

I måndags var det nypremiär och vi gläds åt att ha spelat en roll i att realisera detta projekt. Kom gärna förbi för att dels ta del av helrenoveringen, dels njuta av något fräscht att förtära.


13 oktober 2022

25 mars 2024

Cinis Fertilizer har nu tagit emot dem första leveranserna

Örnsköldsvik

Nybyggnation kommersiellt

I Köpmanholmen utanför Örnsköldsvik har Cinis Fertilizer nu tagit emot dem första leveranserna av insatsvarorna natriumsulfat och kaliumklorid till sin produktionsanläggning.

22 mars 2024

We Umeå blir totalentreprenör för byggnation av återvinningscentral

Sikeå

Nybyggnation kommersiellt

We Umeå har nu tecknat sitt första större entreprenadkontrakt och blir totalentreprenör för den nya återvinningscentralen i Sikeå med Robertsfors Kommun som beställare.

19 februari 2024

Nytt logistikcenter till Morgongåva Företagspark & Adlibris

Nybyggnation kommersiellt

I samarbete med NR Konsulting har We Construction tilldelats den stora möjligheten att bygga ett nytt logistikcenter till Morgongåva Företagspark och dess hyresgäst Adlibris.

13 februari 2024

We tilldelas prestigefullt diplom för Svävaren

Simrishamn

Nybyggnation bostäder

Det är med stor glädje och stolthet vi mottagit priset för åttondeplaceringen genom vårt projekt BRF Svävaren med ett NKI (Nöjd Kund Index) på hela 85.