13 oktober 2022

Ombyggnation och- hyresgästanpassning

Ny food court på Caroli Köpcentrum

Malmö

We Construction har förverkligat den nya food courten på Caroli Köpcentrum i centrala Malmö. I toppmodern miljö förses du med en mängd olika matalternativ som passar alla smaker. Fler valmöjligheter i mysig omgivning för den som önskar sitta ner under lunchen helt enkelt.

I måndags var det nypremiär och vi gläds åt att ha spelat en roll i att realisera detta projekt. Kom gärna förbi för att dels ta del av helrenoveringen, dels njuta av något fräscht att förtära.


13 oktober 2022

27 oktober 2022

Spelbolaget Illusion Labs får nytt kontor

Malmö

Ombyggnation och- hyresgästanpassning

Tillsammans med inredningsarkitekten RUMRUM har vi varit med och förverkligat Illusion Labs vision på utformning och utseende av deras nya kontor.

01 oktober 2022

Nu finns vi i Göteborg

Göteborg

Under hösten har We Construction etablerat sig i Göteborg. Avdelningen i Göteborg håller för fullt på att iordningställa sitt nya kontor och de första uppdragen är redan

09 augusti 2022

We Build your Future!

Medan många fortfarande njuter av sina semestrar har vi i We Construction haft en del verksamhet i gång i sommar med bland annat överlämning av bostäder till våra slutkunder i projektet Ateljéhusen.

07 juli 2022

Joint Venture i markanvisningstävling i Vikhem

Staffanstorp

Nybyggnation bostäder

Stadsallén Bostad vinner markanvisning i tuff konkurrens med 30 anbudsgivare och har tilldelats byggrätter i sista etappen av Vikhem i Staffanstorp. Stadsallén Bostad genomför projektet i ett Joint Venture med We Construction. Vi kommer att utveckla projektet tillsammans med arkitektkontoret Liljewall i Malmö.