01 oktober 2022

Nu finns vi i Göteborg

Göteborg

Under hösten har We Construction etablerat sig i Göteborg. Avdelningen i Göteborg håller för fullt på att iordningställa sitt nya kontor och de första uppdragen är redan påbörjade. Projekt vi kommer berätta mer om i närtid.

Nytillträdd VD och partner i We Construction Göteborg är Dime Usinovski och vi hälsar honom varmt välkommen ombord. Dime kommer närmast från Tuve Bygg där han har haft rollen som arbetschef i 7 år. Han har dessförinnan 12 års erfarenhet från olika befattningar på Skanska och Peab.

”Det känns både spännande och utmanande att få ta mig an rollen som VD för We Construction Göteborg. Detta i en spännande region där marknaden är stor och som jag varit verksam i under lång tid. Nu ser jag fram emot mitt nya uppdrag och att tillsammans med mina kollegor utveckla bolagets erbjudande. ”

We Construction Göteborg kommer fortsätta företagets fokus mot nyproduktion av kommersiella fastigheter, ombyggnation och hyresgästanpassningar i kommersiella fastigheter samt nyproduktion av bostäder. Inom kort kommer fem tjänstemän vara sysselsatta i bolaget och rekrytering pågår redan nu för att ytterligare förstärka gruppen med hänsyn till de uppdragen som erhållits.

01 oktober 2022

27 oktober 2022

Spelbolaget Illusion Labs får nytt kontor

Malmö

Ombyggnation och- hyresgästanpassning

Tillsammans med inredningsarkitekten RUMRUM har vi varit med och förverkligat Illusion Labs vision på utformning och utseende av deras nya kontor.

13 oktober 2022

Ny food court på Caroli Köpcentrum

Malmö

Ombyggnation och- hyresgästanpassning

We Construction har förverkligat den nya food courten på Caroli Köpcentrum i centrala Malmö.

09 augusti 2022

We Build your Future!

Medan många fortfarande njuter av sina semestrar har vi i We Construction haft en del verksamhet i gång i sommar med bland annat överlämning av bostäder till våra slutkunder i projektet Ateljéhusen.

07 juli 2022

Joint Venture i markanvisningstävling i Vikhem

Staffanstorp

Nybyggnation bostäder

Stadsallén Bostad vinner markanvisning i tuff konkurrens med 30 anbudsgivare och har tilldelats byggrätter i sista etappen av Vikhem i Staffanstorp. Stadsallén Bostad genomför projektet i ett Joint Venture med We Construction. Vi kommer att utveckla projektet tillsammans med arkitektkontoret Liljewall i Malmö.