01 oktober 2022

Nu finns vi i Göteborg

Göteborg

Under hösten har We Construction etablerat sig i Göteborg. Avdelningen i Göteborg håller för fullt på att iordningställa sitt nya kontor och de första uppdragen är redan påbörjade. Projekt vi kommer berätta mer om i närtid.

Nytillträdd VD och partner i We Construction Göteborg är Dime Usinovski och vi hälsar honom varmt välkommen ombord. Dime kommer närmast från Tuve Bygg där han har haft rollen som arbetschef i 7 år. Han har dessförinnan 12 års erfarenhet från olika befattningar på Skanska och Peab.

”Det känns både spännande och utmanande att få ta mig an rollen som VD för We Construction Göteborg. Detta i en spännande region där marknaden är stor och som jag varit verksam i under lång tid. Nu ser jag fram emot mitt nya uppdrag och att tillsammans med mina kollegor utveckla bolagets erbjudande. ”

We Construction Göteborg kommer fortsätta företagets fokus mot nyproduktion av kommersiella fastigheter, ombyggnation och hyresgästanpassningar i kommersiella fastigheter samt nyproduktion av bostäder. Inom kort kommer fem tjänstemän vara sysselsatta i bolaget och rekrytering pågår redan nu för att ytterligare förstärka gruppen med hänsyn till de uppdragen som erhållits.

01 oktober 2022

20 mars 2023

Produktionen pågår i Örnsköldsvik

Örnsköldsvik

Nybyggnation kommersiellt

I Örnsköldsvik pågår för närvarande produktionen av Cinis Fertilizers nya anläggning för att framställa miljövänlig mineralgödsel.

09 mars 2023

Arbetet pågår för fullt i Beddingestrand

Beddingestrand

Nybyggnation bostäder

I Strandbyn, Beddingestrand, pågår arbetet med Strandkvarteret för fullt. Bottenplattorna gjuts just nu och snart kommer stomresningen att påbörjas.

08 mars 2023

We Construction förvärvar industritomter i Glumslöv

Glumslöv

Nybyggnation bostäder

Med visionen att skapa ett nytt stationsnära boende, öppnas nu möjligheten att skapa en ny entré till Glumslöv med en stadsmässig karaktär och bostäder med vacker havsutsikt och kvällssol.

07 mars 2023

Kvarteret Nejlikebuketten

Malmö

Ombyggnation och- hyresgästanpassning

I kvarteret Nejlikebuketten i Malmö har We Construction utfört en hyresgästanpassning i Corems fastighet.