01 oktober 2022

Nu finns vi i Göteborg

Göteborg

Under hösten har We Construction etablerat sig i Göteborg. Avdelningen i Göteborg håller för fullt på att iordningställa sitt nya kontor och de första uppdragen är redan påbörjade. Projekt vi kommer berätta mer om i närtid.

Nytillträdd VD och partner i We Construction Göteborg är Dime Usinovski och vi hälsar honom varmt välkommen ombord. Dime kommer närmast från Tuve Bygg där han har haft rollen som arbetschef i 7 år. Han har dessförinnan 12 års erfarenhet från olika befattningar på Skanska och Peab.

”Det känns både spännande och utmanande att få ta mig an rollen som VD för We Construction Göteborg. Detta i en spännande region där marknaden är stor och som jag varit verksam i under lång tid. Nu ser jag fram emot mitt nya uppdrag och att tillsammans med mina kollegor utveckla bolagets erbjudande. ”

We Construction Göteborg kommer fortsätta företagets fokus mot nyproduktion av kommersiella fastigheter, ombyggnation och hyresgästanpassningar i kommersiella fastigheter samt nyproduktion av bostäder. Inom kort kommer fem tjänstemän vara sysselsatta i bolaget och rekrytering pågår redan nu för att ytterligare förstärka gruppen med hänsyn till de uppdragen som erhållits.

01 oktober 2022

13 oktober 2023

We Construction har etablerat sig i Stockholm

Stockholm

Avdelningen i Stockholm håller för fullt på att iordningställa sitt nya kontor och de första uppdragen påbörjas inom kort.

11 september 2023

Om- och tillbyggnation av Falsterbo Golfklubb

Falsterbo

Ombyggnation och- hyresgästanpassning

We Construction har tilldelats det ärofyllda uppdraget att, i samverkan med Falsterbo GK, göra en stor om/tillbyggnation av golfklubbens anrika klubbhus.

27 juli 2023

We Build Your Future!

Nu njuter många av sina välförtjänta semestrar och även vi på We Construction, dock med fortsatt produktion i gång på ett flertal platser. Från överlämnade av sista delen av Brf Svävaren till fortsatt stomresning i Örnsköldsvik.

22 juni 2023

We Construction Göteborg bygger hållbar anläggning för landbaserad fiskodling

Jämtland

Nybyggnation kommersiellt

We Construction Göteborg skall i en samverkansentreprenad bygga en landbaserad fiskodling i Jämtland till Cold Lake AB.