01 oktober 2022

Nu finns vi i Göteborg

Göteborg

Under hösten har We Construction etablerat sig i Göteborg. Avdelningen i Göteborg håller för fullt på att iordningställa sitt nya kontor och de första uppdragen är redan påbörjade. Projekt vi kommer berätta mer om i närtid.

Nytillträdd VD och partner i We Construction Göteborg är Dime Usinovski och vi hälsar honom varmt välkommen ombord. Dime kommer närmast från Tuve Bygg där han har haft rollen som arbetschef i 7 år. Han har dessförinnan 12 års erfarenhet från olika befattningar på Skanska och Peab.

”Det känns både spännande och utmanande att få ta mig an rollen som VD för We Construction Göteborg. Detta i en spännande region där marknaden är stor och som jag varit verksam i under lång tid. Nu ser jag fram emot mitt nya uppdrag och att tillsammans med mina kollegor utveckla bolagets erbjudande. ”

We Construction Göteborg kommer fortsätta företagets fokus mot nyproduktion av kommersiella fastigheter, ombyggnation och hyresgästanpassningar i kommersiella fastigheter samt nyproduktion av bostäder. Inom kort kommer fem tjänstemän vara sysselsatta i bolaget och rekrytering pågår redan nu för att ytterligare förstärka gruppen med hänsyn till de uppdragen som erhållits.

01 oktober 2022

25 mars 2024

Cinis Fertilizer har nu tagit emot de första leveranserna

Örnsköldsvik

Nybyggnation kommersiellt

I Köpmanholmen utanför Örnsköldsvik har Cinis Fertilizer nu tagit emot de första leveranserna av insatsvarorna natriumsulfat och kaliumklorid till sin produktionsanläggning.

22 mars 2024

We Umeå blir totalentreprenör för byggnation av återvinningscentral

Sikeå

Nybyggnation kommersiellt

We Umeå har nu tecknat sitt första större entreprenadkontrakt och blir totalentreprenör för den nya återvinningscentralen i Sikeå med Robertsfors Kommun som beställare.

19 februari 2024

Nytt logistikcenter till Morgongåva Företagspark & Adlibris

Nybyggnation kommersiellt

I samarbete med NR Konsulting har We Construction tilldelats den stora möjligheten att bygga ett nytt logistikcenter till Morgongåva Företagspark och dess hyresgäst Adlibris.

13 februari 2024

We tilldelas prestigefullt diplom för Svävaren

Simrishamn

Nybyggnation bostäder

Det är med stor glädje och stolthet vi mottagit priset för åttondeplaceringen genom vårt projekt BRF Svävaren med ett NKI (Nöjd Kund Index) på hela 85.