Skegrie By

I Skegrie förvärvade We Construction ett detaljplanområde i oktober 2017 samma dag som detaljplanen vann laga kraft. På området utvecklades och uppfördes 18 friliggande villor med ägandeform samt 18 radhus i Brf-form om totalt ca 6300 BTA. I åtagande ingick också exploatering av gata och park. Arbetena påbörjades i maj 2018 med första inflyttning den siste december 2018 och samtliga kunder inflyttade i september 2019.

I projektet togs ramverket fram för hur We Construction ska bedriva sina utvecklingsprojekt med ett stort fokus på erfarenhetsåterföring för att ge rätt förutsättningar till nästa projekt.

We Construction har för nuvarande cirka 100 bostäder under uppförande och en projektportfölj om ytterligare 500 bostäder att utveckla och uppföra i egen regi. Bolaget omsatte verksamhetsåret 2021 135 MSEK och kommer under verksamhetsåret 2022 omsätta ca 250 MSEK. Den totala orderstocken per 2021-12-31 uppgick till 800 MSEK. We Construction är en del i en företagsgrupp där Drivator Equity AB är moderbolag.

Företagsgruppen hade en samlad omsättning för verksamhetsåret 2021 om cirka 800 MSEK. We Construction har genom sitt egna kapital samt sitt moderbolag en stabil ekonomisk ställning och stark ekonomisk kapacitet.

Skegrie By - Villor

Högkvalitativa friköpta villor om 154 kvm med stora sociala ytor och ett vardagsrum med rymd och öppenhet mot inbjudande kök. Putsade stenhus med genomgående gedigna materialval. Utmärkta tillvalslinjer ger möjlighet att skapa något alldeles extra. Närhet till skola och dagis ger ett ypperligt familjevänligt läge. Bra pendlingsläge till Trelleborg och Malmö.

På perfekt läge i Skegrie by med närhet till Vellinge och med pendeln löpandes både till Malmö och Trelleborg skapas ett nytt bostadskvarter. Här kommer den skånska arkitekturen stå som signum i vackert Söderslättslandskap. Närmaste granne till bostadskvarteret är skola, förskola, lekplats, idrottshall, fotbollsplaner och grönområde. Bra barnomsorg och välrenommerad skola är mervärden för de som bosätter sig här.

Villan erbjuder möjlighet till 4 sovrum för den som önskar och alla sovrummen är väl tilltagna. Barnens sovrum på över plan är lika stor så ingen behöver slåss om vem som ska ha vilket rum. Och vad sägs om inte en utan två walk in closets? En till henne och en till honom. Dessutom i direkt anslutning till master bedroom och med skjutdörrar som avgränsar. Allrummet på ovanvåningen är en dröm med härliga vyer över omgivningarna. Två badrumsmiljöer och möjlighet till badkar på övre plan. Separat tvättavdelning med egen ingång ger direkt access till bil under carport och till extra bilen som får plats på uppfarten.

Villorna i Skegrie By är klassiska hus i ett modernt och energieffektivt utförande. De har en hög standard i grundutförandet och det finns stora möjligheter till olika tillval. Från en elegant industrivägg vid kontorsytan på nedanvåning till en kamin som skapar den där extra mysfaktorn! Du kommer alltså ha en möjlighet att sätta din egen prägel på huset.

Den prefabricerade betongstommen skapar ett mycket behagligt inomhusklimat som andas kvalitet. Detta samtidigt som betongstommen medför minimalt med underhåll samt att man slipper oroa sig för fuktproblematik. Fasad och tak passar naturligt in i omgivningen med putsade väggar i ljusa nyanser samt svart listtäckning.

Ljust, modernt, rymligt och tilltalande, allt under samma tak!

Skegrie By