Brf Svävaren

-Simrishamns nya land- och vattenmärke!

Exceptionellt Österlenboende där stora privata terrasser klättrar i kapp med havsutsikten över ett djupblått Östersjöhav. En del av Sydeuropa kommer till Simrishamn! Skandinavisk stilrenhet, modern bekvämt boende, stora glaspartier, en aktiv livsstil som på bästa sätt tar tillvara på en fusion av favörer i Österlens vackra landskap. Utsikt över hav och hamn ständigt närvarande med ett fredat strandnaturområde i förgrunden. Bostäder om 63-136 kvm, alla med enastående utemiljö med stora terrasser eller privat trädgård. Anmäl dig för att inte missa den kommande säljstarten!

Marklägenheter med villakaraktär samt högt flygande våningar och ”townhouses” med privata takterrasser där medelhavskänslan är påtaglig. Året runt, weekend eller sommarnäste? Allt detta i bekvämt brf-format. Med tågstation 400 meter från husknuten och Österlens vackra vita sandrev i grannskapet formas ett livsstilsboende för olika generationer. Svårslaget, handplockat och utvalt!

Anmäl ert intresse idag för att säkra er plats till den exklusiva säljstarten, i slutet av mars 2021.

Använd kontaktformuläret nedan eller skicka din intresseanmälan till fastighetsmäklare Emelie Henriksson, emelie.henriksson@vaningen.se

Bostäderna

Högkvalitativa bostäder om 63 - 136 kvm med praktfulla utsikter över hav och naturområde. Bostäder med genomgående gedigna materialval byggt i betong. Utmärkta tillval ger möjlighet att skapa något alldeles extra. Närheten till city, natur, skola och förskola gör Svävaren till det perfekta läget. Med 400 meter till Simrishamn station ges ett förstklassigt pendlingsläge till Malmö och Kristianstad. Nyckelfärdigt boende till låga boendekostnader.

Välj mellan bostäder allt från 2 rum och kök till familjevänliga paradlägenheter på 136 kvm med hela 6 rum och kök. Oavsett typ erbjuds ett högklassigt boende i bekväm Brf-form där den skånska arkitekturen står som signum i vackert Österlenlandskap.

Bostäder med hög arkitektoniskt uttryck och smarta och välplanerade planlösningar med fokus på funktionalismen. Inbjudande sociala ytor i samklang med de magnifikt vidsträckta terrasserna. Med terrasser om minsta yta 12 kvm upp till 115 kvm skapas privata sfärer där gröna grindar av växtlighet ramar in mot grannen. För att kunna nyttja terrassen året om erbjuds möjlighet att glasa in hela eller delar av ytan. Oavsett lägenhet är Östersjöns svallvågor ständigt närvarande och väcker flera sinnen till liv.

Tillvalen är mycket genomtänkta där moderna val ger en önskvärd helhet. Med en blandning av naturtoner och trendig design med fokus på hållbara val. För att skapa ert drömboende erbjuder vi även separata tillval för flexibla möjligheter. Det kan till exempel vara antal rum, inglasningar och materialval.

Med sedum på taken möter vi omgivande ytor och bevarar den gröna och naturnära känslan som Skansenområdet står för.

Husen uppförs i betongstommar i både ytterskal och bjälklag. En konstruktion med bra u-värden som erbjuder ett energisnålt hem med låga driftskostnader och minimalt underhåll. Att oavsett väder tryggt kunna betrakta utsidan inne i ett behagligt klimat. Medvetna val av byggmetoder och material är en viktig del i We Constructions hållbara resa för att minska klimatpåverkan.

Södra Svävaren

I södra Svävaren återfinns trivsamma treor om 74 kvm med villakänsla där kök och vardagsrum i öppen planlösning leder ut till den egna uteplatsen med trädgårdstäppa. Två sovrum, badrum med tvättmöjlighet och förrådsutrymme.

På plan två, med ingång via entrébalkong, nås en flexibel bostad i etage om 101 kvm. I första våningen finns hall, ett sovrum, badrum samt kök/vardagsrum med utgång till generösa takterrasser. En våning upp finns ytterligare ett allrum där balkongen nås. Detta våningsplan har förutom ett badrum med tvättmöjlighet en flexibel planlösning där du kan välja mellan ett och två sovrum, det förra till förmån för större sällskapsytor.

Norra Svävaren

Norra Svävaren är upphöjt på kolonner för att lyfta blicken ännu ett snäpp över havet. Bottenplan utgörs av trygga parkeringar med tak över huvudet och direkt anslutning med hiss till lägenheterna.

Här erbjuds 3 rum och kök på plan 2-3, om 76-80 kvm som nås via entrébalkong. I bostäderna finns 2 sovrum, badrum med tvättmöjlighet samt förvaring. Kök och vardagsrum leder ut till de generösa terrasserna i söderläge. Gavellägerna njuter extra stora terrasser som sträcker sig i två väderstreck.

Plan 5 inhyser tvåor om 63-67 kvm samt två paradbostäder på plan 4-5 om 136 kvm. Tvåorna ger möjlighet att välja till ett extra sovrum. Mellan plan fyra och fem förlänger ett sedumtak den övre terrassen utanför räcket för att ge en mer privat sfär mot våningen nedanför.

De två riktiga paradbostäderna placerade i varsin gavel har enastående utsikt från plan 4 och 5. Bostäderna om 136 kvm erbjuder två takterrasser, en på varje våning som sträcker sig i vinkel runt husets gavel. Detta är något utöver det vanliga! Det sociala entréplanet ger kök och vardagsrum i vinkel mot biblioteket, som kan gränsas av till ett separat rum. Ett sovrum och badrum finns också på detta vånin1plan. En trappa upp väntar en flexibel planlösning med allrum och 1-2 sovrum samt badrum med tvättmöjlighet.

Simrishamn - Skansenområdet

Bostadsområdet Svävaren är starten på en ny levande stadsdel i Simrishamn. Här planeras ett hundratal nya bostäder i ett unikt läge med havet som granne. Sydväst om Svävaren ligger ett naturreservat och innebär att siktlinjen över Östersjön och dess horisont kommer förbi sagolik.

Skansenområdet har stor potential att bli en levande stadsdel med sin närhet till citykärnan. Inom den nya stadsdelen kommer bland annat restauranger, gym och padel att etablera sig. Skansen är en symbol för Simrishamn handlingskraft att bli en stad med framtidstro och en plats för människor att vilja bo och längta till.

Klicka för större bild

Intresseanmälan


Tack för din anmälan!